3krww4222666waneh1812q6o1akv2l

VIC: Krenuli Mujo i Haso u neku kafanu da se napiju

Krenuli Mujo i Haso u neku kafanu da se napiju, ali su imali jako malo para. Stoje oni tako u kafani i ne znaju šta će, kad Mujo se doseti:”IMAM IDEJU…!”Ode Mujo preko puta u mesaru i vrati se sakobasicom. -Jesi li ti normalan, potrošio si sve pare na kobasicu, kako ćemo se sada napiti!?- pita ga Haso.

-Ništa ne brini – reče Mujo i naruči dva piva i dve rakije.-Jaoooo, ubiće nas gazda, kako ćemo ovo platiti?!– Haso će zabrinuto.-Imam ideju, ‘ajd’ živeli mi! Popiju oni piće i Mujo predloži Hasi:


-Slušaj bolan, ja ću ovu kobasicu da stavim u pantalone i da je izbacim kroz šlic, a ti klekni i stavi je u usta.Gazda, kada nas vidi, ima da nas izbaci naglavačke napolje.Klekne Haso i stavi onu kobasicu što je virila iz Mujinog šlica u usta, a gazda kad ih je video, drekne na sav glas:

”Marš napolje, pederčine jedne.” I tako ništa nisu platili. Nastave oni tako iz kafane u kafanu i kad su se već olešili od pića, kaže Haso:-Ćuj bolan, ne mogu više, otpadoše mi kolena od klečanja…!A Mujo će njemu:– Misliš da je meni lako, Haso?Izgubio sam kobasicu još u trećoj kafani…